Κολυμπούν οι ελέφαντες;

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μα ναί. Παρά το τεράστιο μέγεθός τους κολυμπούν και το αποδεικνύουν στον ζωολογικό κήπο του Kheowστο Chondburiτης Ταϊλάνδης που η πισίνα τους έχει ειδικό τζάμι για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες αυτό το μοναδικό θέαμα που είναι αδύνατο να δεις πουθενά αλλού.

Κολυμπούν οι ελέφαντες;-1

REUTERS/Raquel Cunha

Αετοί του Μεξικού

Ησυχοι και πειθήνιοι, χωρίς καλύμματα κεφαλής κάθονται οι αετοί στην αγκαλιά των δόκιμων. Η μεγάλη παρέλαση με αφορμή την Ημέρα Ανεξαρτησίας του Μεξικού θα είναι η τελευταία της θητείας του τωρινού προέδρου Andres Manuel Lopez Obrador, καθώς λήγει την πρώτη του Οκτώβρη.

Κολυμπούν οι ελέφαντες;-2

EPA/ALEX PLAVEVSKI

Καιρικά

Την ώρα που η Πορτογαλία είναι αντιμέτωπη με φωτιές και η κεντρική Ευρώπη με άγριες πλημμύρες που αφήνουν πίσω τους νεκρούς και καταστροφές, στην Σανγκάη έχουν βγάλει τις ομπρέλες και τα αδιάβροχα καθώς ο Τυφώνας Bebinca σαρώνει την περιοχή, ρίχνοντας δένδρα και ποδήλατα στο πέρασμά του. Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία είναι ο δυνατότερος τυφώνας που θα χτυπήσει την Σανγκάη τα τελευταία 75 χρόνια και εξαιτίας του τουλάχιστον 377.000 άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT