Αλλη μια καταστροφή

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι φωτιές στην Βραζιλία. Αυτή την φορά στις φλόγες έχει τυλιχτεί το εθνικό πάρκο της Μπραζίλια καλύπτοντας τεράστιες κατοικημένες περιοχές με καπνό.

Αλλη μια καταστροφή-1

REUTERS/Patricia Pinto

Αποκλεισμός της χωματερής

Τείχη από σκουπίδια έχουν στηθεί στην χωματερή K’ara K’ara. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν κλείσει την πρόσβαση σε αυτή, προσπαθώντας να την κλείσουν οριστικά με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να συσσωρεύονται για μέρες. Ολα αυτά στην περιοχή Cochabamba της Βολιβίας.

Αλλη μια καταστροφή-2

AP Photo/Andy Wong

Φθινοπωρινό φεστιβάλ

Με πυρίμαχη στολή ένας καλλιτέχνης χρησιμοποιεί την φωτιά και δύο αυτοσχέδια κλουβιά για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σόου στην διάρκεια του Φθινοπωρινού Φεστιβάλ στο Πεκίνο.

Αλλη μια καταστροφή-3

EPA/STRINGER

Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Νομαδικοί οι αγώνες που διεξάγονται στην Αστάνα του Καζακστάν. Ανάμεσα από τα πολλά παραδοσιακά αθλήματα όπως η τοξοβολία, η πάλη, το κυνήγι με γεράκια, είναι και η πάλη μεταξύ ιππέων. Στους αγώνες συμμετέχουν 2.800 αθλητές από 89 χώρες σε 21 αγωνίσματα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT