Κάποια στιγμή θα τελειώσει

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το συμβούλιο που διαχειρίζεται την κατασκευή της Sagrada Familia είχε να κάνει ανακοινώσεις. Ο μεγαλύτερος πύργος της εντυπωσιακής εκκλησίας, αυτός του Ιησού Χριστού, ολοκληρώνεται με ορίζοντα μόλις τον επόμενο χρόνο. Ο πύργος θα έχει και ένα πολύ μικρό παρατηρητήριο μόλις 11 ανθρώπων που θα έχουν μια πραγματική εντυπωσιακή εικόνα της Βαρκελώνης.

Κάποια στιγμή θα τελειώσει-1

REUTERS/Marton Monus

Ενα πανωφόρι για την γυμνή

Παλεύουν με τα νερά και τον χρόνο οι πυροσβέστες στην κεντρική Ευρώπη. Στην Ουγγαρία, από όπου και οι φωτογραφία έβγαλαν τα μπουφάν τους και τα άφησαν πάνω στο γυμνό άγαλμα που στολίζει την όχθη του ποταμού Δούναβη στο Vac, την ώρα που εκείνοι γεμίζουν σάκους και χτίζουν τα φράγματα.

Κάποια στιγμή θα τελειώσει-2

KCNA via REUTERS

Εκτός στόχου

Χαραροί παρακολουθούν τον μεγάλο ηγέτη Kim Jong Un οι στρατηγοί του, ίσως γιατί είναι πίσω του. Εκείνος κατά την επίσκεψή του στην Ακαδημία των Αμυντικών Επιστημών της χώρας, αποφάσισε να δοκιμάσει και το όπλο που ανέπτυξαν με μερικές βολές.

Κάποια στιγμή θα τελειώσει-3

REUTERS/Mina Kim

Frieze

Με πολύχρωμα αγάλματα γέμισε το Regent’s Park στο Λονδίνο. Αφορμή η Frieze Sculpture από όπου και το εικονιζόμενο «steadfast, step into me (allow silence to create the sounds you desire most)» της Theresa Chromati.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT