Ηρωικός τρύγος

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατακόρυφα τα αμπέλια στην περιοχή του Doade στο Lugo της Ισπανίας. Οι απότομοι λόφοι μπορεί να παράγουν καλό κρασί αλλά για τους πολλούς και μικρούς οινοποιούς της περιοχής η συντήρηση των αμπελιών αλλά και ο τρύγος με τα καφάσια γεμάτα με καρπό, είναι ένας πραγματικός άθλος. Η όπως την ονομάζουν στην περιοχή είναι «Ηρωική αμπελουργία».

Ηρωικός τρύγος-1

REUTERS/Sofia Yanjari

Από κουτάβια

Στην παρέλαση της αστυνομίας στο Σαντιάγο της Χιλής δεν συμμετείχαν μόνο οι σκύλοι που υπηρετούν σε αυτή. Παρέλασαν και μέσα σε μάρσιπους, κουτάβια λαμπραντόρ και λυκόσκυλα να εξοικειώνονται με την δουλειά τους, καθώς είναι η επόμενη γενιά αστυνομικών σκύλων.

Ηρωικός τρύγος-2

REUTERS/Claudia Greco

Μπουγάδα

Ασπρόρουχα ήταν απλωμένα πάνω από την πασαρέλα για τον οίκο Moschino που παρουσίασε την ανοιξιάτικη κολεξιόν του στο Μιλάνο, με το μπουκάλι του απορρυπαντικού και τα πλαστικά γάντια να υπηρετούν τον σχεδιασμό της ιδέας του σόου.

Ηρωικός τρύγος-3

AP Photo/Rod McGuirk

Το παχουλό μωρό

Και ξαφνικά γεννήθηκε μια διασημότητα στο ενυδρείο της Μελβούρνης. Ο Pesto (δεξιά) είναι το μωρό των δύο εικονιζoμένων βασιλικών πιγκουίνων που όμως αν και πολύ μικρός ακόμη έχει περισσότερο βάρος και από τους δύο. Η ιδιαιτερότητά του είναι και αυτή που τον έκανε διασημότητα, στην αρχή στα κοινωνικά δίκτυα και αργότερα με τον κόσμο να συρρέει στο ενυδρείο για να τον δει από κοντά.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT