Μέσα στα μάτια

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είπε για εκείνη ότι είναι «πρωθυπουργός που έκανε εκπληκτική δουλειά» και «δημιούργησε ρεκόρ ανάπτυξης και θέσεων εργασίας». Δεν είναι και λίγα αυτά που άκουσε η Ιταλίδα Τζόρτζια Μελόνι από τον Ελον Μάσκ της Tesla στην διάρκεια παρουσίασή της με αφορμή την απονομή του βραβείου Global Citizen Award 2024 από το Atlantic Council. Ολα αυτά έγιναν στην Νέα Υόρκη και στο Ziegfeld Ballroom. Η φωτογραφία προέρχεται από τον προσωπικό φωτογράφο της Ιταλίδας πρωθυπουργού.

Μέσα στα μάτια-1

REUTERS/Mina Kim

Χωρίς τρακτέρ στο παλάτι Kensington

Με τα δύο άλογα, τον George και τον Arthur και με την φροντίδα του Anthony Bysouth γίνεται με παραδοσιακό τρόπο η κοπή των ξεραμένων θάμνων και αγριόχορτων στο παλάτι.

Μέσα στα μάτια-2

REUTERS/Bart Biesemans

Θόλοι για το κλίμα

Πάνω από το κέντρο μελετών του πανεπιστημίου του Hasselt στο Βέλγιο έχουν στηθεί οι θόλοι. Μέσα τους μεγαλώνουν αχλαδιές και σε περιβάλλον που παρομοιάζει με το κλίμα που βιώνουμε σήμερα, αύξηση θερμοκρασίας, καταρρακτώδεις βροχές και ξηρασία μαζί. Σκοπός του πειράματος Ecotron που διεξάγουν οι επιστήμονες του πανεπιστημίου είναι να δουν με ποιους τρόπου επηρεάζει την βιοποικιλότητα η κλιματική αλλαγή. 

Μέσα στα μάτια-3

OperaLaboratori via AP

Θραύσματα τέχνης

Ηταν η έναρξη της έκθεσης του διάσημου Κινέζου Ai Wei Wei στο Plazzo Fava στην Μπολόνια της Ιταλίας. Και συνδυάστηκε με μια καταστροφή του πορσελάνινου έργου Porcelain Cube από ένα Τσέχο επισκέπτη της έκθεσης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT