Ο έρωτας

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λένε ότι είναι η δύναμη που κινεί τον κόσμο. Και όμως η Annika και ο Μoritz μοιράζονται μια ιδιαίτερη στιγμή στο κέντρο της Βιέννης μια τρυφερή στιγμή ακινησίας, ενώ γύρω τους ο κόσμος τρέχει για τις δουλειές του.

Ο έρωτας-1

REUTERS/Stevo Vasiljevic

Αιχμαλωσία για καλό σκοπό

Δίχτυ έχουν στήσει οι επιστήμονες για τα πουλιά που ξεκινούν την φθινοπωρινή μετανάστευση στους βάλτους και τις αλυκές της Ulcinj. Σκοπός τους να καταγράψουν τα είδη όπως το εικονιζόμενο (Phylloscopus trochilus) που περνούν από το Μαυροβούνιο.

Ο έρωτας-2

REUTERS/Carlos Jasso

Μια καλή ιδέα

Συνήθωςστην Ελλάδα τρέχουν μόνοι, κινδυνεύοντας από τα αυτοκίνητα και τα σπασμένα πεζοδρόμια. Στο Brighton όμως τρέχουν κάθε εβδομάδα. Το ραντεβού για τα πέντε χιλιόμετρα στην προβλήτα της πόλης είναι καθιερωμένο κάθε Κυριακή συγκεντρώνοντας δρομείς με σκυλιά, παιδιά και ολόκληρες παρέες.

Ο έρωτας-3

EPA/Andres Martinez Casares

Η 1η του Οκτώβρη

Ετοιμάζονται στην Κίνα για την μεγάλη γιορτή. Αγάλματα του Μάο κατασκευάζονται μαζικά σαν αυτό που βρίσκεται σε ταμπλό ταξί στην γενέτειρα του, το Shaoshan. Η Κίνα φέτος θα γιορτάσει τα 75 χρόνια από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT