Πάνω ψηλά στον ουρανό

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εικόνα έδωσε στην δημοσιότητα η Ρώσικη Εκκλησία. Ο πατριάρχης Κύριλλος βρίσκεται στον προσομοιωτή πτήσης του σοβιετικής κατασκευής διαστημόπλοιου Buran. Ο πατριάρχης βρέθηκε στο Sirius Art and Science Park στην περιοχή του Krasnodar όπου και ξεναγήθηκε στις θαυμαστές κατασκευές του ανθρώπου που τον έστειλαν στο διάστημα.

Πάνω ψηλά στον ουρανό-1

EPA/BERTHA WANG

Γιορτή στα κόκκινα

Κάθε μπαλκόνι και μια κόκκινη σημαία της Κίνας για να εορταστεί η εθνική γιορτή της, η 75 επέτειος της ίδρυσής της. Η φωτογραφία με το μικρό κομμάτι ουρανό είναι από το πυκνοκατοικημένο Χονγκ Κόνγκ.

Πάνω ψηλά στον ουρανό-2

EPA/MOHAMMED BADRA

Το καναρίνι

Το τεράστιο κλουβί στήθηκε στο Grand Palai που ο οίκος Chanel συνηθίζει να παρουσιάζει τις κολεξιόν του. Στην κούνια βρέθηκε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Riley Keough (στο παρελθόν στην ίδια κούνια έχει κάτσει η Βανέσα Παραντί) σαν σπάνιο πουλί στην διάρκεια της επίδειξης του οίκου στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Πάνω ψηλά στον ουρανό-3

AP Photo/Anupam Nath

Θεά από πηλό

Φτιάχνονται τα αγάλματα της θεάς με πυρετώδεις ρυθμούς. Θα γιορτάσουν σύντομα την θεότητα Durga οι ινδουιστές και τα εφήμερα αγάλματα είναι απαραίτητα για την λατρεία της.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT