Γερμανία στις 3 Οκτωβρίου

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι η επέτειος επανένωσης της Γερμανίας. Είναι όμως και από το 1997 και η μέρα που ισλαμικοί χώροι και τζαμιά παραμένουν ανοιχτά για το κοινό στην χώρα. Φωτογραφημένο από ψηλά το DITIB-Merkez, το τζαμί του Duisburg.

Γερμανία στις 3 Οκτωβρίου-1

EPA/RUNGROJ YONGRIT

Σπάνιος βούβαλος

Ενα τρυφερό φιλί ανταλάσσουν ο σπάνιος αλμπίνο βούβαλος Ko Muang Phet αξίας περίπου μισού εκατομυρίου ευρώ και ένας επισκέπτης της έκθεσης «The farm expo». Στην έκθεση της Μπανγκογκ εκτός από σπάνια ζώα μπορεί κανείς να μάθει για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις που υπάρχουν στον τομέα αλλά και στο μάνατζμεντ και στην ασφάλεια τροφίμων.

Γερμανία στις 3 Οκτωβρίου-2

EPA/LAURENT GILLIERON

Θάλασσα από μαλλί

Οι δίδυμες από την Αυστραλία, η Margaret Wertheim και η Christine Wertheim κοιτούν τα έργα τους με προσοχή. Με τον βελονάκι και τις βελόνες είναι φτιαγμένοι οι εντυπωσιακοί ύφαλοι και τα πλάσματά τους από τις δύο καλλιτέχνιδες που εκθέτουν στην «Thalassa! Thalassa! Imagery of the Sea» που διοργάνωσε το Musee Cantonal des Baux Artsστην Λωζάνη.

Γερμανία στις 3 Οκτωβρίου-3

Adrian Dennis, Pool Photo via AP

Στιγμές γιορτής

Σε μεγάλα κέφια βρέθηκε ο παίκτης του ράκμπι Freddie Tuilagi από την Σαμόα. Χόρεψε και παρέσυρε στο κέφι και τον βασιλιά Κάρολο (που δανείστηκε και τα αξεσουάρ του) στην δεξίωση που διοργανώθηκε για την διασπορά της κοινοπολιτείας λίγο πριν την συνάντηση των αρχηγών κρατών της που θα γίνει στην Σαμόα.

Γερμανία στις 3 Οκτωβρίου-4

AP Photo/Esteban Felix

Το δαχτυλίδι της φωτιάς

Αργεντινή και Χιλή την απόλαυσαν την ηλιακή έκθεση. Με ειδικά γυαλιά όλοι παρακολουθήσαν το σπάνιο φαινόμενο όπως και οι δύο τυχεροί της φωτογραφίας από το Νησί του Πάσχα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT