Στείρωση χωρίς χειρουργείο

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Findley δεν το ξέρει αλλά είναι ο πρώτος. Το μικρό τεριέ έκανε ένα πρωτοποριακό εμβόλιο που αναπτύχθηκε στην Χιλή από τον Leonardo Saenz, κτηνίατρο και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της πρωτεύουσσας. Η ουσία του εμβολίου μπλοκάρει την ορμόνη της αναπαραγωγής και μάλιστα είναι και αναστρέψιμη.

Στείρωση χωρίς χειρουργείο-1

REUTERS/Ann Wang

Jenga

Σαν τα ξύλινα τουβλάκια του παιχνιδιού κατέρρευσαν τα εμπορευματοκιβώτια στο λιμάνι του Kaohsiung στην Ταϊβάν από την επέλαση του τυφώνα Krathon.

Στείρωση χωρίς χειρουργείο-2

EPA/RUNGROJ YONGRIT

Σπανιότατη γέννα

Δεν έρχονται στην φύση συχνά τα δίδυμα. Ιδιαίτερα στους ελέφαντες και όταν τα μωρά έχουν και διαφορετικό μεταξύ τους φύλο, αυτό το κάνει ακόμη πιο σπάνιο. Η μαμά Chamchuri 36 ετών παραβρέθηκε σε ειδική τελετή μαζί με τα δυό της ελεφαντάκια- όλοι χρυσοστολισμένοι- για να τα ονοματίσουν βουδιστές μοναχοί με εντολή του ίδιου του βασιλιά. Ολα αυτά στην Ταϊλάνδη.

Στείρωση χωρίς χειρουργείο-3

EPA/PIYAL ADHIKARY

Γιορτή με τέχνη

Δεν είναι μόνο ημέρα για είδωλα της θεάς. Το Durga Puja που διοργανώνεται προς τιμή της νίκης της θεάς Durga στην μάχη της με τον δαίμονα Mahishasura έχει και αρκετά έργα τέχνης. Κάποια από ναϊφ καλλιτέχνες που απεικονίζουν τους δρόμους της πόλης και άλλα όπως το εντυπωσιακό εικονιζόμενο έργο του Anirban Das με τον πρωτότυπο ουρανοξύστη του.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT