Μετεγκατάσταση

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με φορτηγό με τεράστια κλουβιά έγινε η μεταφορά τους. Η οικογένεια των πέντε ελεφάντων «μετακόμισε» και από εδώ και πέρα θα ζουν στο Εθνικό Πάρκο Aberdare στην Κένυα, μακριά από συρράξεις σε ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον.

Μετεγκατάσταση-1

REUTERS/Isabel Infantes

Για μια στέγη

Διαδηλώσεις και πάλι, με αυτή την φορά να έχουν μεταφερθεί στην Μαδρίτη. Το στεγαστικό πρόβλημα τόσο στην Βαρκελώνη όσο και στην πρωτεύουσα είναι πια δραματικό με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται για τα υψηλότατα ενοίκια, ζητώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στις πόλεις τους.

Μετεγκατάσταση-2

REUTERS/Kim Kyung-Hoon

Δύο κουλτούρες μαζί

Στην Ιαπωνία γιορτάζουν την σούπερ γάτα τους την «Bakeneko» και πολύς κόσμος ξεχύνεται στους δρόμους ντυμένος σαν γάτα για το φεστιβάλ Kagurazaka Bakeneko, παράλληλα όμως είναι και το αμερικάνικο Holloween και οι Ιάπωνες κατάφεραν να τα παντρέψουν μαζί.

Μετεγκατάσταση-3

  REUTERS/Nic Bothma

Ζημιές

Στην Ελλάδα οι οδηγοί γκρινιάζουν για τις γάτες. Που τους κάνουν τα αυτοκίνητα γεμάτα πατημασιές ή που κοιμούνται πάνω στην ζεστή τους μηχανή. Στο Κέιπ Τάουν οι γάτες δεν είναι το πρόβλημα αλλά οι μπαμπουίνοι, που όχι μόνο τα μικρά τους παίζουν πάνω στα αυτοκίνητα και οι μεγάλοι αδειάζουν τα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT