Βόλτα ψηλά

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν κάποιος σας υποσχεθεί μια βόλτα με κανό, θα υποθέτατε ποτέ ότι θα βρεθείτε ψηλά στον ουρανό; Και όμως στο υδραγωγείοPontcysyllte Aqueduct στο Llangollen της Βρετανίας έναντι ενός καλού αντιτίμου μπορείτε να κάνετε μια τέτοια εντυπωσιακή εξερεύνηση της περιοχής.

Βόλτα ψηλά-1

AP Photo/Jae C. Hong

Εργα για την άγρια ζωή

Ο τεράστιος δρόμος που κατασκευάζεται στον αυτοκινητόδρομο 101 στο Agoura Hills της Καλιφόρνια θα ολοκληρωθεί το 2026. Μπορεί οι εποχούμενοι της περιοχής να μην νοιάζονται καθώς το τεράστιο «μονοπάτι» φτιάχνεται ως αποκλειστική διάβαση της άγριας ζωής της περιοχής, απαραίτητη διευκόλυνση μιας και ο άνθρωπος με τους δρόμους του έχει κόψει οικοσυστήματα σε κομμάτια με τα ζώα να κινδυνεύουν από τα αυτοκίνητα.

Βόλτα ψηλά-2

AP Photo/Dmitri Lovetsk

Εκπτώσεις

Τα πρώτα φύλλα έχουν αρχίσει να στολίζουν τα δάση της Αγίας Πετρούπολης με τις δύο Ρωσίδες να καμαρώνουν για τα καλοκαιρινά μοντέρνα ψώνια τους και να προγραμματίζουν από τώρα για τα καλοκαίρια που θα έρθουν μπροστά από τον διπρόσωπο Ιανό των Ρωμαίων.

Βόλτα ψηλά-3

REUTERS/Florion Goga

Τρατορία Μελόνι

Πολλά έχουν ειπωθεί για τα κέντρα υποδοχής στην Αλβανία που θα μεταφερθούν μετανάστες από την Ιταλία. Εξω λοιπόν από το Shengjin βρίσκεται και η Trattoria Meloni που είναι στολισμένη αποκλειστικά με πορτραίτα της Ιταλίδας πρωθυπουργού δια χειρός  Helidon Haliti.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT