Design ελαιοτριβείο

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο σπουδαίος Phipippe Starck ποζάρει χαρούμενος στην ισπανική εξοχή και μπροστά από το δημιούργημά του το La Almazara. Το κτίριο με σαφείς επιρροές από τον Πικάσο βρίσκεται στην Ronda και είναι το πρώτο του είδους του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Design ελαιοτριβείο-1

ZOO Wrocław via AP

Καλά νέα!

Η τίγρη της Σουμάτρας είναι ένα από τα είδη που βρίσκονται σε απειλή για εξαφάνιση. Ετσι τα γεννητούρια στον ζωολογικό κήπο της Πολωνίας ZOO Wroclaw, μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρει. Τα τέσσερα μικρά στην παρουσίαση και φωτογράφηση, έπαιξαν αλλά και πόζαραν με τρομερή χάρη που μόνο τα μικρά ζώα ξέρουν.

Design ελαιοτριβείο-2

AP Photo/Mark Baker

Καλώς τους

Με προβολές τεράστιων πορτραίτων τουΚαρόλου και της Καμίλα στην εντυπωσιακή όπερα του Σίδνεΐ υποδέχθηκαν την επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους, στο πρώτο ταξίδι μετά την ανακοίνωση της ασθένειάς του οι κάτοικοι στην Αυστραλία.

Design ελαιοτριβείο-3

REUTERS/Amanda Perobelli

Αγία Ιφιγένεια

Ετσι ονομάζεται η τεράστια πεζογέφυρα στο κέντρο του Σάο Πάολο που συνδέει τον σταθμό του μετρό Σοάο Μπέντο με την Εκκλησία της Αγίας Ευγενείας και σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Giulio Micheli πίσω στο 1910.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT