Πάνω από το μεγάλο τείχος

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν τα drone το είχαν φανταστεί οι ζωγράφοι και έτσι αποτύπωναν το Μεγάλο Τείχος στην Κινεζική ζωγραφική. Η συγκεκριμένη λήψη έγινε χθες το πρωί στην επαρχία Hebei. 

Πάνω από το μεγάλο τείχος-1

REUTERS/Karamallah Daher

Οι ελιές του Λιβάνου

Εχουν στρώσει τα πανιά τους και έχουν ξεκινήσει να συλλέγουν τον πολύτιμο καρπό στα περίχωρα της πόλης Qlayaa του Λιβάνου, στα σύνορα με το Ισραήλ, ενώ ψηλά στον ουρανό ανεβαίνουν οι καπνοί από την σύρραξη που δεν λέει να σταματήσει.

Πάνω από το μεγάλο τείχος-2

EPA/TOMS KALNINS

Φθινόπωρο στην Λετονία

Και ενώ στην Ελλάδα δεν προβλέπονται ακόμη βροχές σε αυτό το παράξενο και ζεστό φθινόπωρο, στην Λετονία τα χρώματα των δένδρων δείχνουν την μετάβαση της εποχής με το Υπουργείο Περιβάλλοντος της χώρας να προειδοποιεί για βροχές στις περισσότερες περιοχές. 

Πάνω από το μεγάλο τείχος-3

REUTERS/Claudia Greco     

Στο φεγγάρι φορώντας Prada

Στο Μιλάνο, ανάμεσα στις βόλτες για ιταλική μόδα είναι εκτεθειμένη και η νέα διαστημική στολή που έχει  δημιουργήσει ο οίκος μόδας Prada και η Axiom space που δημιουργήσαν για την αποστολή Artemis III.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT