Podcast με ουρά! #13: Οι Εφτάψυχες των Αθηνών

Podcast με ουρά! #13: Οι Εφτάψυχες των Αθηνών

Το Σωματείο «Εφτάψυχες / Nine Lives» ιδρύθηκε το 2008 από μια ομάδα φιλόζωων, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των αδέσποτων γατών

Το Σωματείο «Εφτάψυχες / Nine Lives» ιδρύθηκε το 2008 από μια ομάδα φιλόζωων, με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των αδέσποτων γατών. Κάθε μέρα, οι εθελοντές του ταΐζουν περισσότερες από 500 γάτες στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας – και όχι μόνο. Κάθε χρόνο πραγματοποιούν εκατοντάδες στειρώσεις. Και, φυσικά, φροντίζουν κάθε λαβωμένο ή άρρωστο ζώο που θα έχει την τύχη να βρεθεί στο δρόμο τους, προσπαθώντας, στη συνέχεια, να του βρουν την παντοτινή του οικογένεια. «Η ενασχόληση με τα ζώα μάς κάνει καλύτερους ανθρώπους, μας απεγκλωβίζει από το υπερ-εγώ, μας κάνει διαλλακτικούς, συνεργάσιμους και επανορθώνει τη διαταραγμένη σχέση μας με τη φύση», λέει στην Τασούλα Επτακοίλη η δημοσιογράφος Ελένη Κεφαλοπούλου, ιδρυτικό μέλος των Εφτάψυχων.

Επιμέλεια παραγωγής: Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT