Women: Η «πλαστική» ομορφιά

Συζητάμε για το θέμα των αισθητικών επεμβάσεων με τον δρ. Ανδρέα Νικολή, Αναπληρωτή Καθηγητή Πλαστικής Χειρουργικής στο πανεπιστήμιο McGill και το πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ και συνεργάτη του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός»

Σε έναν κόσμο που τα νεαρά κορίτσια έχουν ολοένα και συχνότερα για πρότυπο τους τις influencers στα σόσιαλ μίντια που πυροδοτούν μια επίσκεψη τους στον πλαστικό χειρουργό, η ομορφιά είναι πλέον εξαγοράσιμη και οι ενέσεις μπότοξ έχουν γίνει ένα ακόμη αξεσουάρ στο γυναικείο νεσεσέρ.

Ωστόσο, που μπαίνει η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο φυσιολογικό και την υπερβολή και τι θα πρέπει να προσέξουν οι γυναίκες που θα απευθυνθούν σε έναν ειδικό; Για το θέμα συζητάμε με τον Αναπληρωτή Καθηγητή Πλαστικής Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο McGill και το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ και συνεργάτη του νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» δρ. Ανδρέα Νικολή. 

Γίνετε κι εσείς μέλος της ομάδας μας. Αναζητήστε στο Viber το «W♀men the podcast».

Δημοσιογραφική επιμέλεια – Παρουσίαση: Θεοδώρα Βασιλοπούλου 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT