ARTE: «Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα»: Κακοπληρωμένοι και σε έλλειψη οι εκπαιδευτικοί

ARTE: «Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα»: Κακοπληρωμένοι και σε έλλειψη οι εκπαιδευτικοί

Οι εκπαιδευτικοί της Ευρώπης κακοπληρώνονται και είναι σε έλλειψη. Το «ARTE: Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» ερευνά γιατί το επάγγελμα θα αντιμετωπίσει προβλήματα

arte-η-ευρώπη-κάθε-εβδομάδα-κακοπληρωμ-562613884

Το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας αποκαλύπτει μια ζοφερή εικόνα για τους Ευρωπαίους εκπαιδευτικούς. Στη Βρετανία, οι απεργίες των εκπαιδευτικών και τα μη ασφαλή σχολικά κτίρια απειλούν να υπονομεύσουν το εκπαιδευτικό σύστημα του ΗΒ. Στην υπόλοιπη Ευρώπη, το εργατικό δυναμικό που γερνάει δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο έως τις 8 Οκτωβρίου 2023

Αυτό το εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό πρόγραμμα παράγεται από τον Γαλλογερμανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα ARTE και διατίθεται σε 8 γλώσσες μέσω μιας ευρωπαϊκής συνεργασίας μέσων ενημέρωσης που συστάθηκε από την El Pais (Ισπανία), την Gazeta Wyborcza (Πολωνία), την Internazionale (Ιταλία), την Καθημερινή (Ελλάδα), τ ην Le Soir (Βέλγιο), το Telex (Ουγγαρία) σε συντονισμό με την ARTE. Το έργο κατέστη δυνατό με την χρηματοδότηση της ΕΕ στο πλαίσιο της προπαρασκευαστικής δράσης «Ευρωπαϊκές Πλατφόρμες ΜΜΕ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT