ARTE: «Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» – Στα ύψη τα ποσοστά παχυσαρκίας

ARTE: «Η Ευρώπη κάθε εβδομάδα» – Στα ύψη τα ποσοστά παχυσαρκίας

Ενας στους έξι Ευρωπαίους είναι παχύσαρκος. Ενα ποσοστό που αυξάνεται ταχύτερα από το αναμενόμενο

arte-η-ευρώπη-κάθε-εβδομάδα-στα-ύψη-τα-563094607

Περισσότεροι από τους μισούς Ευρωπαίους είναι υπέρβαροι και ένας στους έξι Ευρωπαίους έχει ΔΜΣ (Δείκτης Μάζας Σώματος) πάνω από 30, αριθμός που ορίζει την παχυσαρκία. Μια χρόνια ασθένεια που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί και προκαλεί διάφορα προβλήματα υγείας. Ποιοι είναι οι παράγοντες που εξηγούν αυτή την αύξηση; Ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζουν όσοι επηρεάζονται; Μπορούν φάρμακα όπως το Ozempic να είναι η λύση;

Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο έως τις 20 Ιουλίου 2024

Αυτό το εβδομαδιαίο ειδησεογραφικό πρόγραμμα παράγεται από τον γαλλογερμανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα ARTE και διατίθεται σε 8 γλώσσες μέσω μιας ευρωπαϊκής συνεργασίας μέσων ενημέρωσης που συστάθηκε από την El Pais (Ισπανία), την Gazeta Wyborcza (Πολωνία), την Internazionale (Ιταλία), την Καθημερινή (Ελλάδα), τη Le Soir (Βέλγιο), το Telex (Ουγγαρία) σε συντονισμό με την ARTE. Το έργο κατέστη δυνατό με τη χρηματοδότηση της Ε.Ε. στο πλαίσιο της προπαρασκευαστικής δράσης «Ευρωπαϊκές Πλατφόρμες ΜΜΕ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT