Ποια είναι η ποιότητα νερού της Ευρώπης;

Ποια είναι η ποιότητα νερού της Ευρώπης;

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Περιβάλλοντος, το 96% των υδάτων κολύμβησης ανταποκρίνεται στα πρότυπα ποιότητας της ΕΕ.

ποια-είναι-η-ποιότητα-νερού-της-ευρώπη-563128783

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος δημοσίευσε την ετήσια έκθεσή του για την ποιότητα των υδάτων κολύμβησης. Το 96% από αυτά πληρούν τα πρότυπα ποιότητας της ΕΕ και περισσότερο από το 85% είναι ακόμη και εξαιρετικής ποιότητας. Τα κριτήρια αξιολόγησης όμως αμφισβητούνται: οι έλεγχοι ποιότητας αφορούν μόνο τη βακτηριολογική ρύπανση και όχι τη χημική.

Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο έως τις 28 Ιουνίου του 2025.

Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί μία παραγωγή της ευρωπαϊκής πλατφόρμας ARTE και διατίθεται σε 9 γλώσσες μέσω της ευρωπαϊκής συνεργασίας μέσων ενημέρωσης που ονομάζεται EMOVE Hub. Η συνέργεια αυτή συντονίζεται από το ARTE και περιλαμβάνει τα εξής μέσα: El País (ES), Gazeta Wyborcza (PL), Internazionale (IT), Ir, (LV),  Η Καθημερινή, Le Soir (BE) και Telex (HU). Το εγχείρημα λαμβάνει χρηματοδότηση από την ΕΕ μετά από πρόσκληση της DG CNECT για «Ευρωπαϊκές συνέργειες μέσων ενημέρωσης» στο πλαίσιο των Πολυμεσικών Δράσεων της ΕΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT