Μ. Νάιτ Σιάμαλαν: «Χρησιμοποιώ τον μινιμαλισμό για να κάνω τις ιδέες μεγαλύτερες»

Μ. Νάιτ Σιάμαλαν: «Χρησιμοποιώ τον μινιμαλισμό για να κάνω τις ιδέες μεγαλύτερες»

Ο σπουδαίος χολιγουντιανός σκηνοθέτης της «Εκτης Αίσθησης» και του «Οιωνού» Μ. Νάιτ Σιάμαλαν και ο δημοφιλής ηθοποιός Τζος Χάρτνετ μιλούν στην «Κ» και τον Αιμίλιο Χαρμπή με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «Παγίδα»

μ-νάιτ-σιάμαλαν-χρησιμοποιώ-τον-μινι-563174794

Ο σπουδαίος χολιγουντιανός σκηνοθέτης της «Εκτης Αίσθησης» και του «Οιωνού» Μ. Νάιτ Σιάμαλαν μιλά στην «Κ» και τον Αιμίλιο Χαρμπή με αφορμή την κυκλοφορία της τελευταίας του ταινίας με τίτλο «Παγίδα».

Σε ένα αγωνιώδες θρίλερ, το οποίο εκτυλίσσεται στη διάρκεια μιας ποπ συναυλίας, ο Σιάμαλαν κάνει την ασυνήθιστη επιλογή να βάλει στην θέση του κεντρικού πρωταγωνιστή (Τζος Χάρτνετ) τον «κακό» της ιστορίας. Ο ίδιος σχολιάζει επίσης τη σχέση του σινεμά με τις νεότερες γενιές και τον ρόλο των σόσιαλ μίντια. 

Τζος Χάρτνετ: «Δεν είναι μόνο ο χαρακτήρας, είναι οι μάσκες που κουβαλάει»

Από την πλευρά του ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός Τζος Χάρτνετ μιλά για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην «Παγίδα» όπου υποδύεται έναν πατέρα που συνοδεύει την κόρη του στη συναυλία της αγαπημένης της ποπ καλλιτέχνιδας.

Σύντομα ωστόσο θα αντιληφθούμε ότι ο ίδιος κρύβει ένα πολύ σκοτεινό μυστικό. Η ταινία κυκλοφορεί στις 22 Αυγούστου από την Tanweer.

Μοντάζ: Urbi Productions

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT