Η Aντζελίνα Τζολί είναι η κινηματογραφική Maleficent

Η Aντζελίνα Τζολί είναι η κινηματογραφική Maleficent

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ωραία Κοιμωμένη ξανά στις μεγαλές οθόνες όμως αυτήν την φορά από την πλευρά της πιο μοχθηρής μάγισσας της Disney, της Maleficent.

Το 1959 στην ταινία της Disney η κακιά μάγισσα Maleficent μπορεί να ήταν αναμφίβολα η πιο όμορφη κακιά στην ιστορία των κινουμένων σχεδίων, αλλά η ταινία ανήκε ολοκληρωτικά στην όμορφη πριγκίπισσα  Αoυρόρα. Στην καινούρια εκδοχή του κλασσικού παραμυθιού, με την Αντζελίνα Τζολί να ενσαρκώνει τον πολυπόθετο ρόλο, η μικρή χαριτωμένη νεαρή Αουρόρα – που την ενσαρκώνει η ταλαντούχα Elle Fanning – περνάει σε δεύτερη μοίρα με στόχο να δούμε  για πρώτη φορά τη γνώριμη ιστορία από μια διαφορετική οπτική γωνία: αυτή της μάγισσας. Κοιτάμε τα γεγονότα που πλήγωσαν την καρδιά της και την οδήγησαν να καταραστεί την νεαρή πριγκίπισσα. Την ταινία σκηνοθετεί ο Robert Stromberg. 

Στις οθόνες θα ξεδιπλωθεί η ιστορία της Malficent, η οποία από ένα κορίτσι με αγαθή καρδιά που μεγάλωσε ιδανικά σε ένα ειρηνικό βασίλειο εξελίχθηκε στην κακιά μάγισσα που γνωρίσαμε. Σύμφωνα με την Αντζελίνα Τζολί, η Maleficent δεν είναι ένας μονοδιάστατος χαρακτήρας. «Ελπίζω στο τέλος να δείτε μια γυναίκα που μπορεί να είναι πολλά διαφορετικά πράγματα και που γίνεται επιθετική μόνο επειδή προστατεύει τον εαυτό της», τονίζει η πρωταγωνίστρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT