Χαβιέ Μπαρδέμ: Nτοκιμαντέρ για το δράμα των άλλων

Χαβιέ Μπαρδέμ: Nτοκιμαντέρ για το δράμα των άλλων

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο βραβευμένος ηθοποιός και παραγωγός του ντοκιμαντέρ "Sons of the Clouds: The Last Colony" Χαβιέ Μπαρβέμ μαζί με την σκηνοθέτη Αλβάρο Λονγκόρια και τον Σαντιάγκο Α. Καντον, διευθυντή του κέντρου Ρόμπερτ Φ. Κέννεντυ  για την Δικαιοσύνη και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (RFK Center) συμμετείχαν σε συνέντευξη τύπου για την προώθηση της νέας ταινίας- ντοκιμαντέρ.

«Γιοί των Σύννεφων» πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που φωτίζει την ιστορία της αποικίας των Σαχράουι (Sahrawi) της Δυτικής Σαχάρας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την βίαιη καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων τους από τους Μαροκινούς «δυνάστες» που ελέγχουν την περιοχή.

«Το Κέντρο RFK είναι περήφανο για την συνεργασία του με τον Χαβιέ Μπαρδέμ» με στόχο την πραγμάτωση της συγκεκριμένης ταινίας που αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αποικία των Sahrawi και έχει την δυναμική να οδηγήσει σε αποτελεσματικές λύσεις, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σαντιάγκο Α. Καντον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT