Μαγικός προορισμός η Ελλάδα για το 2014

Μαγικός προορισμός η Ελλάδα για το 2014

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ελληνική γη συνεχίζει να αποτελεί ένα μαγευτικό προορισμό για χιλιάδες τουρίστες από το εξωτερικό. Το καλοκαίρι ήρθε και αφιερώματα με προτάσεις ταξιδιωτικών προορισμών δείχνουν προς την χώρα μας.

Γεύσεις, μουσική, ήλιος και πολιτισμός είναι μερικοί από τους πολλούς λόγους να επισκεφθεί κανείς την  Ελλάδα και κυρίως κατά τους θερινούς μήνες. Οι παραλίες όμως κατέχουν ξεχωριστή θέση, καθώς κατατάσσονται σε υψηλές θέσεις σε παγκόσμιες λίστες για την ξεχωριστή, εξωτική τους ομορφιά και τα κρυστάλλινα καθαρά  νερά τους.

Σύμφωνα με την TripAdvisor, τέσσερις ελληνικές ακτές βρίσκονται στην λίστα με τις 100 καλύτερες παραλίες παγκοσμίως. Μάλιστα οι τρεις βρίσκονται στα Επτάνησα και η μία στην Κρήτη. Ο λόγος γίνεται για την παραλία της Ελαφονησου στην Κρήτη, η οποία κατακτά μια θέση ανάμεσα στις 20 πρώτες, ενώ Εγκρεμνοί στην Λευκάδα, ο Μύρτος στην Κεφαλονιά και το Ναυάγιο στην Ζάκυνθος κατάφεραν να μπουν στην λίστα των 100.

Ακόμη, έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χαρακτήρισε ως εξαιρετικής ποιότητας τα νερά κολύμβησης στην Ελλάδα. Όλες οι περιοχές κολύμβησης στην Κύπρο και το Λουξεμβούργο χαρακτηρίζονται στην έκθεση ως «εξαιρετικές», ενώ ακολουθούν η Μάλτα (με ποσοστό 99%), η Κροατία (95%) και η Ελλάδα (93%).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT