Η «νέα εμφάνιση» του Τραμπ και τα σχόλια στο Twitter

Η «νέα εμφάνιση» του Τραμπ και τα σχόλια στο Twitter

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντυπώσεις έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ άφησε τα ξανθά μαλλιά του να γίνουν γκρίζα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο 74χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι γνωστός για την προσπάθειά του να διατηρεί το τεχνητό του μαύρισμα αλλά και ένα ιδιαιτέρως περιποιημένο χτένισμα, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, καθώς τα κομμωτήρια και τα ινστιτούτα αισθητικής έχουν κλείσει σε όλη τη χώρα εξαιτίας των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, φαίνεται πως ο Τραμπ «έχασε» μερικά ραντεβού και δεν κατάφερε να διατηρήσει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά του.

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να σχολιάσουν την αλλαγή, η οποία φάνηκε έντονα σε σημερινή συνέντευξη τύπου όπου παρευρέθη ο Αμερικανός πρόεδρος.

Οι υποστηρικτές του έκαναν θετικά σχόλια όπως «Είναι ωραίος άντρας» και «Προτιμώ τα γκρίζα μαλλιά».

Άλλοι χρήστες, ωστόσο, τόνισαν ότι ο Τραμπ πιθανώς «επηρεάστηκε» από την εμφάνιση του Δημοκρατικού υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Μου φαίνεται πως ξέρει ότι δεν μπορεί να νικήσει τον Μπάιντεν άρα προσπαθεί πλέον να τον μιμηθεί» καθώς και «Ειλικρινά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μπάιντεν είναι τόσο μπροστά στις δημοσκοπήσεις».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT