Ο Τραμπ έπαιζε γκολφ όταν ο Μπάιντεν αναδεικνυόταν νικητής (βίντεο)

Ο Τραμπ έπαιζε γκολφ όταν ο Μπάιντεν αναδεικνυόταν νικητής (βίντεο)

Αντηχούσε ο Λευκός Οίκος από τους πανηγυρισμούς των πολιτών στην Ουάσινγκτον.

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γκολφ έπαιζε ο Ντόναλντ Τραμπ την ώρα που ο αντίπαλός του Τζο Μπάιντεν ανακηρυσσόταν από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο νικητής των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το CNN και το CBS, ο Αμερικανός Πρόεδρος απουσίαζε απο τον Λευκό Οίκο τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, όταν προέκυψε η είδηση ότι και η Πενσιλβάνια πέρασε οριστικά στα χέρια του υποψηφίου των Δημοκρατικών.

Ο κόσμος στην Ουάσινγκτον, που ψήφισε με μεγάλη διαφορά υπέρ του κ. Μπάιντεν ξεχύθηκε στους δρόμους της αμερικανικής πρωτεύουσας και οι ρεπόρτερ του Λευκού Οίκου ανέφεραν ότι ο Πρόεδρος θα επέστρεφε σε μια πόλη που ξεάθαρα δεν τον θέλει πια και πανηγυρίζει για την έξοδό του από την προεδρία, μόλις ο 10ος πρόεδρος στην ιστορία των δυόμιση αιώνων των ΗΠΑ που δεν επανεκλέγεται.

Ο κ. Τραμπ έχει επιστρέψει πλέον στον Λευκό Οίκο, αλλά δεν αναμένεται να μιλήσει στον Τύπο τουλάχιστον έως την Κυριακή το πρωί τοπική ώρα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT