Συγχαρητήρια του Τζορτζ Μπους σε Μπάιντεν και Χάρις

Συγχαρητήρια του Τζορτζ Μπους σε Μπάιντεν και Χάρις

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια ένδειξη πολιτικού πολιτισμού, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Ουάσινγκτον Μπους έδωσε την Κυριακή τα συγχαρητήριά του στον Τζο Μπάιντεν για την εκλογή του στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, σε πείσμα του Προέδρου Τραμπ που ακόμη αρνείται να παραδεχθεί την ήττα του.

Σε ανακοίνωσή του ο από το 2001 ως το 2009 πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Μπους ανέφερε ότι έχει ήδη μιλήσει με τον εκλεγμένο 46ο Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Μπάιντεν και του έδωσε τα συγχαρητήριά του και τις ευχαριστίες του για το μήνυμα που απηύθυνε στον αμερικανικό λαό το βράδυ του Σαββάτου.

Ανέφερε ακόμη ότι επικοινώνησε με τη νέα αντιπρόεδρο, Κάμαλα Χάρις, για να τη συγχαρεί για την ιστορική της εκλογή στην αντιπροεδρία, καθώς είναι η πρώτη γυναίκα και η πρώτη Αφροαμερικανή πολίτης στο αξίωμα.

Συνέχισε λέγοντας πως «αν και έχουμε πολιτικές διαφορές, γνωρίζω ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι καλός άνθρωπος, που κέρδισε την ευκαιρία του να ηγηθεί της χώρας μας και να την ενώσει.»

Πρόσθεσε ότι ο εκλεγμένος Πρόεδρος επανέλαβε ότι ενώ κατέβηκε στις εκλογές με τη σημαία των Δημοκρατικών, θα κυβερνήσει υπέρ όλων των Αμερικανών. «Του προσέφερα ό,τι και στους προέδρους Τραμπ και Ομπάμα, δηλαδή τις προσευχές μου για την επιτυχία του και την υπόσχεσή μου να βοηθήσω με ό,τι τρόπο μπορώ,» είπε ο κ. Μπους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT