Νέα ανάρτηση του Πελέ για τον Μαραντόνα: Σ’ αγαπώ Ντιέγκο

Νέα ανάρτηση του Πελέ για τον Μαραντόνα: Σ’ αγαπώ Ντιέγκο

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα συγκινητικό κείμενο στη μνήμη του Ντίεγκο Μαραντόνα έγραψε, στον επίσημο λογιαριασμό που διατηρεί στο Facebook, ο φίλος του και παλαίμαχος, κορυφαίος ποδοσφαιριστής Πελέ.

«Μια μέρα στον παράδεισο θα παίξουμε μαζί στην ίδια ομάδα. Και θα είναι η πρώτη φορά που θα ρίξω μπουνιά στον αέρα χωρίς να πανηγυρίσω γκολ, αλλά επειδή μπορώ να σε αγκαλιάσω» γράφει, απευθυνόμενος στον Μαραντόνα, στη δημοσίευσή του που συνοδεύεται από φωτογραφίες που είναι μαζί. 

Το κείμενο της ανάρτησης του Πελέ

Πέρασαν επτά μέρες από τότε που έφυγες. Πολλοί άνθρωποι αγαπούσαν να μας συγκρίνουν σε όλη τους τη ζωή. Ήσουν μια ιδιοφυΐα που μάγεψε τον κόσμο. Ένας μάγος με την μπάλα στα πόδια. Ένας πραγματικός θρύλος. Αλλά πάνω απ ‘ όλα, για εμένα, θα είσαι πάντα ένας υπέροχος φίλος με τη μεγαλύτερη καρδιά.

Σήμερα, ξέρω ότι ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν μπορούσαμε να συγκριθούμε λιγότερο μεταξύ μας και να θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον περισσότερο. Με αυτό εννοώ ότι είσαι ασύγκριτος.

Η τροχιά του σημαδεύτηκε από την ειλικρίνεια. Πάντα δήλωνες τις αγάπες και τις αγάπες σου στους τέσσερις ανέμους. Και με αυτόν τον ιδιωτικό σου τρόπο, να διδάξεις ότι πρέπει να αγαπάμε και να λέμε «σ ‘ αγαπώ» πολύ πιο συχνά. Η γρήγορη αποχώρησή σου δεν μου επέτρεψε να στο να πω. Οπότε έτσι απλά γράφω: Σ ‘ αγαπώ Ντιέγκο

Φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ για όλο το ταξίδι μας. Μια μέρα στον παράδεισο θα παίξουμε μαζί στην ίδια ομάδα. Και θα είναι η πρώτη φορά που θα ρίξω μπουνιά στον αέρα χωρίς να πανηγυρίσω γκολ, αλλά επειδή μπορώ να σε αγκαλιάσω.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT