Ντουμπάι: 500 κιλά κοκαΐνης κατάσχεσαν οι αρχές – Πλήγμα σε διεθνές δίκτυο ναρκεμπόρων

Ντουμπάι: 500 κιλά κοκαΐνης κατάσχεσαν οι αρχές – Πλήγμα σε διεθνές δίκτυο ναρκεμπόρων

Πλήγμα σε διεθνές δίκτυο ναρκεμπόρων κατάφερε η αστυνομία του Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την κατάσχεση 500 κιλών κοκαΐνης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλήγμα σε διεθνές δίκτυο ναρκεμπόρων κατάφερε η αστυνομία του Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την κατάσχεση 500 κιλών κοκαΐνης, εκτιμώμενης αξίας περίπου 120 εκατ. ευρώ.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Απάτη 15 εκατ. ευρώ σε βάρος επενδυτών αποκάλυψαν οι αρχές σε 5 χώρες

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε λιμάνι, κρυμμένα εντός ξύλινης επένδυσης εμπορευματοκιβωτίου, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη ένα άτομο, ο οποίος θεωρείται μεσάζοντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου Al Arabiya, η αστυνομία παρακολουθούσε τον ύποπτο στο πλαίσιο της επιχείρησης «Σκορπιός».

Ο άνδρας μετέφερε το κιβώτιο, ενώ ακολούθως εθεάθη να αγοράζει ηλεκτρικά εργαλεία, τα οποία -κατά την αστυνομία- θα τον βοηθούσαν να αποκτήσει πρόσβαση στα κρυμμένα ναρκωτικά.

Κατόπιν εφόδου σε αποθήκη, ο άνδρας συνελήφθη ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η αστυνομία του Αμπού Ντάμπι κατάσχεσε 815 κιλά ναρκωτικών έπειτα από παρακολούθηση μηνυμάτων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με πληροφορίες από Al Arabiya

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT