Σόφια: Αναστολή προγραμματισμένων εισαγωγών και επεμβάσεων στα νοσοκομεία

Σόφια: Αναστολή προγραμματισμένων εισαγωγών και επεμβάσεων στα νοσοκομεία

Από τις 12 Ιανουαρίου, οι προγραμματισμένες εισαγωγές και επεμβάσεις σε όλα τα νοσοκομεία και τα ογκολογικά κέντρα στην πόλη της Σόφιας θα ανασταλούν, πέραν συγκεκριμένων περιπτώσεων.

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις 12 Ιανουαρίου, οι προγραμματισμένες εισαγωγές και οι προγραμματισμένες επεμβάσεις σε όλα τα νοσοκομεία και τα ογκολογικά κέντρα στην πόλη της Σόφιας θα ανασταλούν, εκτός από δραστηριότητες που σχετίζονται με τη μεταμόσχευση οργάνων, ιστών και κυττάρων, τη διάγνωση και τη θεραπεία ασθενών με ογκολογικές και ογκοαιματολογικές ασθένειες, δραστηριότητες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και τοκετούς.

Αυτό αναφέρεται σε εντολή του Διευθυντή της Περιφερειακής Επιθεώρησης Υγείας της Σόφιας, Ντάντσο Πέντσεφ, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

Οι εξωτερικοί επισκέπτες και οι επισκέψεις στα νοσοκομεία στη Σόφια δεν θα επιτρέπονται, με εξαίρεση τις επισκέψεις σε ασθενείς με νόσο τελικού σταδίου. Το μέτρο αυτό δεν ισχύει για τους φορείς ελέγχου που ασκούν τις ελεγκτικές τους δραστηριότητες.

Η Βουλγαρία είναι το ολιγότερο εμβολιασμένο κράτος – μέλος μεταξύ των 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η χώρα με τον υψηλότερο αριθμό θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT