Λευκός Οίκος: Η Μπίλι Άιλις και ο αδερφός της Φινέας, επισκέφτηκαν τον Τζο Μπάιντεν

Λευκός Οίκος: Η Μπίλι Άιλις και ο αδερφός της Φινέας, επισκέφτηκαν τον Τζο Μπάιντεν

Μια μέρα μετά την υποψηφιότητα για Όσκαρ που απέσπασαν για το θεματικό τραγούδι της ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die», η Μπίλι Άιλις και ο αδερφός της Φινέας επισκέφτηκαν τον Λευκό Οίκο και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια μέρα μετά την υποψηφιότητα για Όσκαρ που απέσπασαν για το θεματικό τραγούδι της ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die», η Μπίλι Άιλις και ο αδερφός της Φινέας επισκέφτηκαν τον Λευκό Οίκο και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Την είδηση επιβεβαίωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός και ο αδερφός της, στιχουργός, παραγωγός και μουσικός βρέθηκαν μαζί με τους γονείς τους, Μάγκι και Πάτρικ Ο’ Κόνελ στη συνάντηση με τον Μπάιντεν.

«Η Μπίλι Άιλις, ο Φινέας και οι γονείς τους Μάγκι και Πάτρικ προσκλήθηκαν να επισκεφθούν τον Λευκό Οίκο για να συναντήσουν τον πρόεδρο Μπάιντεν» είπε ο αξιωματούχος. «Η Μπίλι και ο Φινέας ήταν υποστηρικτές κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του Μπάιντεν και τα μέλη της οικογένειας Μπάιντεν είναι εδώ και καιρό θαυμαστές της μουσικής τους» πρόσθεσε λέγοντας ότι η τραγουδίστρια βρέθηκε στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ για συναυλία στο Capital One Arena στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της.

Για να επιβεβαιώσει τη συνάντηση, ο Μπάιντεν δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του ίδιου με τα αδέρφια, στην  1600 Pennsylvania Avenue, στην Ουάσιγκτον. «Όταν άκουσα όταν οι φίλοι μου Μπίλι και Φινέας ήταν στην πόλη για συναυλία, ήξερα ότι πρέπει να τους προσκαλέσω στον Λευκό Οίκο. Ήταν πολύ ωραία που είδα εσάς και την οικογένειά σας – και χαίρομαι που γνωρίσατε τον (νέο σκύλο) Commander.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη President Joe Biden (@potus)

Όσο για την υποψηφιότητα Όσκαρ που κέρδισαν για το «No Time to Die», τα αδέρφια δήλωσαν: «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την τιμή που αισθανόμαστε και πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε για την υποψηφιότητα για το τραγούδι μας “No Time To Die”».

Με πληροφορίες από το Billboard, το ΑΠΕ-ΜΠΕ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT