ΗΠΑ: Έδωσε αεροπορική εταιρία μπόνους σε υπαλλήλους με πλαστά χαρτονομίσματα;

ΗΠΑ: Έδωσε αεροπορική εταιρία μπόνους σε υπαλλήλους με πλαστά χαρτονομίσματα;

Η Delta Airlines τονίζει πως μοίρασε το μέρισμα κερδών μέσω τραπεζικών λογαριασμών

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Delta Airlnes κατηγορείται από εργαζομένη της ότι πλήρωσε πλαστά χρήματα για μπόνους στους υπαλλήλους, πράγμα που η εταιρία αρνείται.

Η αμερικανική εταιρία απέδωσε τη Δευτέρα στο προσωπικό της μέρισμα από τα κέρδη της τελευταίας χρήσης υπό μορφή επιδόματος μπόνους, αλλά η κόρη μιας υπαλλήλου αποκάλυψε σε ανάρτησή της ότι κάποια μετρητά που δόθηκαν στη μητέρα της ήταν πλαστά.

Η Delta ήταν η μόνη αμερικανική αεροπορική εταιρεία με κέρδη κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021, και τη Δευτέρα ο εκτελεστικός διευθυντής Εντ Μπάστιαν ανακοίνωσε την καταβολή μπόνους σε όλους τους υπαλλήλους. Το μπόνους είχε ύψος έως 1.250 δολάρια στον καθένα.

Η αεροπορική εταιρία, που συνδέει και την Ελλάδα με τις ΗΠΑ, δήλωσε ότι πλήρωσε τους υπαλλήλους της μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Ωστόσο φαίνεται ότι κάποιοι υπάλληλοι έλαβαν στο χέρι και πλαστά χαρτονομίσματα, όχι όμως ως κανονικά αλλά για να συμμετάσχουν σε κάποιο εταιρικό παιχνίδι με δώρα, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Δεν είναι σαφές εάν η καταγγέλλουσα θα λάμβανε το πλήρες μπόνους από την εταιρεία, πάντως στον λογαριασμό της φαίνεται να έχουν μπει μόνο 400 δολάρια, όπως αναφέρει η κόρη της.

Πηγή: The Independent

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT