Ουκρανικό: Η Βρετανία έχει περαιτέρω κυρώσεις έτοιμες για τη Ρωσία εάν κλιμακωθεί η κρίση

Ουκρανικό: Η Βρετανία έχει περαιτέρω κυρώσεις έτοιμες για τη Ρωσία εάν κλιμακωθεί η κρίση

Εκπρόσωπος του Μπόρις Τζόνσον αρνήθηκε να διευκρινίσει τι είναι αυτό που θα πυροδοτούσε τις περαιτέρω κυρώσεις ή τι ακριβώς θα περιελάμβαναν αυτές, λέγοντας ότι αυτό θα έδινε στρατηγικό πλεονέκτημα στον Ρώσο πρόεδρο.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βρετανική κυβέρνηση έχει περαιτέρω κυρώσεις έτοιμες τις οποίες μπορεί να ενεργοποιήσει σε βάρος της Ρωσίας εάν η κατάσταση στην Ουκρανία κλιμακωθεί περαιτέρω, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.

Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να διευκρινίσει τι είναι αυτό που θα πυροδοτούσε τις περαιτέρω κυρώσεις ή τι ακριβώς θα περιελάμβαναν αυτές, λέγοντας ότι αυτό θα έδινε στρατηγικό πλεονέκτημα στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Έχουμε περαιτέρω κυρώσεις έτοιμες εάν η κατάσταση κλιμακωθεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος σε δημοσιογράφους. «Δεν νομίζουμε ότι θα βοηθήσει να διευκρινίσουμε τα συγκεκριμένα σημεία που θα πυροδοτήσουν ενέργειες».

Πηγή: ΑΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT