Πόλεμος στην Ουκρανία: Αντιπολεμικές διαδηλώσεις και στη Ρωσία

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αντιπολεμικές διαδηλώσεις και στη Ρωσία

Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις, κατά της ρωσικής στρατιωτικής εισβολής στην Ουκρανία, πραγματοποιήθηκαν σήμερα όχι μόνο στη Δύση αλλά και σε μια σειρά από ρωσικές πόλεις. Για εκατοντάδες συλλήψεις κάνουν λόγο τα ΜΜΕ.

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις, κατά της ρωσικής στρατιωτικής εισβολής στην Ουκρανία, πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε μια σειρά από ρωσικές πόλεις.

Πιο συγκεκριμένα, συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στη Μόσχα, στην Αγία Πετρούπολη αλλά και στο Νοβοσιμπίρσκ, με τη ρωσική αστυνομία μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να προχωρεί και σε συλλήψεις διαδηλωτών.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στη ρωσική εισβολή πραγματοποιήθηκαν ωστόσο σήμερα και σε πολλές πόλεις της Δύσης αλλά και ευρύτερα, από το Βερολίνο, το Παρίσι και το Λονδίνο έως και το Τόκιο της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η ρωσική αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 373 συλλήψεις σε συνολικά 38 ρωσικές πόλεις σήμερα, Πέμπτη.

Με πληροφορίες από Reuters 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT