Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρός από πυρά Ρώσων ο προπονητής της ομάδας Νέων της Σαχτάρ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρός από πυρά Ρώσων ο προπονητής της ομάδας Νέων της Σαχτάρ

«Ένα μέλος μας σκοτώθηκε χθες. Προπονητής στην ομάδα Νέων. Μία σφαίρα τον σκότωσε. Η Ρωσία σκοτώνει Ουκρανούς, σταματήστε αυτή την τρέλα» ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής της Σαχτάρ Ντόνετσκ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξάνονται μέρα με τη μέρα τα θύματα από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σερκέι Πάλκιν, ο προπονητής της ομάδας Νέων του ουκρανικού συλλόγου, έπεσε νεκρός την Τετάρτη (02/03) χτυπημένος από ρωσικά πυρά.

«Ένα μέλος μας σκοτώθηκε χθες. Προπονητής στην ομάδα Νέων. Μία σφαίρα τον σκότωσε. Η Ρωσία σκοτώνει Ουκρανούς, σταματήστε αυτή την τρέλα. Δεν μπορείτε να παραμείνετε σιωπηλοί, γιατί θα είναι προσωπική ήττα για τον καθένα και θα τη θυμούνται οι μελλοντικές γενιές. Αυτή η ήττα δεν θα μπορεί να διαγραφεί από την παγκόσμια ιστορία. Και ο καθένας από εσάς θα είναι ένοχος και υπεύθυνος για τα εγκλήματα που διαπράττονται», δήλωσε ο Πάλκιν, απευθυνόμενος στους ιδιοκτήτες, στις διοικήσεις και στους ποδοσφαιριστές των ρωσικών ομάδων.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT