Ολλανδία: Κατασχέθηκαν περισσότερα από 20 γιοτ Ρώσων ολιγαρχών

Ολλανδία: Κατασχέθηκαν περισσότερα από 20 γιοτ Ρώσων ολιγαρχών

Μέχρι να διερευνήσουν οι αρχές την ιδιοκτησία των γιοτ, δεν επιτρέπεται η παράδοση, η μεταφορά ή η εξαγωγή τους, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ολλανδικό υπουργείο Οικονομικών

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ολλανδική κυβέρνηση δήλωσε την Τρίτη (12/4) ότι συνολικά 20 ρωσικής ιδιοκτησίας γιοτ δεν μπορούν πλέον να απομακρυνθούν από την Ολλανδία, αφού οι τελωνειακοί υπάλληλοι κατάσχεσαν άλλα 6 γιοτ ως μέρος των κυρώσεων που επιβλήθηκαν στη Ρωσία μετά την εισβολή της στην Ουκρανία, αναφέρει το CNN.

Μέχρι να διερευνήσουν οι αρχές την ιδιοκτησία των γιοτ, δεν επιτρέπεται η παράδοση, η μεταφορά ή η εξαγωγή τους, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ολλανδικό υπουργείο Οικονομικών.

Στο πλαίσιο της έρευνάς τους, τα ολλανδικά τελωνεία επιβεβαίωσαν ότι «βρέθηκαν δύο γιοτ που ανήκουν σε άτομο, το οποίο είναι στον κατάλογο κυρώσεων της ΕΕ». Τα 20 κατασχεθέντα γιοτ είναι από 8,5 έως 120 μέτρα μήκος.

Πηγή: Euronews Albania, ΕΡΤ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT