Ουκρανία: Ο Μεντβεντσούκ ζητάει από τον Πούτιν να τον ανταλλάξει με τους Ουκρανούς που μάχονται στη Μαριούπολη

Ουκρανία: Ο Μεντβεντσούκ ζητάει από τον Πούτιν να τον ανταλλάξει με τους Ουκρανούς που μάχονται στη Μαριούπολη

Ο φιλορώσος πολιτικός Βίκτορ Μεντβεντσούκ, που κρατείται από τις ουκρανικές Αρχές, παρουσιάστηκε σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ουκρανική πλευρά να ζητά από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να τον ανταλλάξει με τις ουκρανικές δυνάμεις που μάχονται στη Μαριούπολη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας (SBU) δημοσιοποίησαν σήμερα ένα βίντεο του 67χρονου επιχειρηματία και εξέχοντος φιλορώσου πολιτικού Βίκτορ Μεντβεντσούκ, ενός προσώπου από το στενό περιβάλλον του Βλαντίμιρ Πούτιν που συνελήφθη πρόσφατα, ο οποίος ζητά να τον ανταλλάξουν με στρατιώτες και αμάχους από την πολιορκημένη πόλη της Μαριούπολης.

«Θέλω να απευθυνθώ στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και στον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι με το αίτημα να με ανταλλάξουν από την ουκρανική πλευρά με τους υπερασπιστές της Μαριούπολης και των κατοίκων της», δήλωσε ο Μεντβεντσούκ σε αυτό το σύντομο βίντεο που δεν φέρει ημερομηνία, στο οποίο είναι ντυμένος με μαύρα ρούχα και κάθεται σε ένα τραπέζι.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT