Τουρκία: Επίπληξη Ερντογάν σε εργολάβο μπροστά στις κάμερες – Ζήτησε να «τρέξει» η κατασκευή γηροκομείου

Τουρκία: Επίπληξη Ερντογάν σε εργολάβο μπροστά στις κάμερες – Ζήτησε να «τρέξει» η κατασκευή γηροκομείου

Προειδοποίηση σε εργολάβο, ο οποίος έχει αναλάβει την κατασκευή γηροκομείου, απηύθυνε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μπροστά σε πλήθος κόσμου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προειδοποίηση σε εργολάβο, ο οποίος έχει αναλάβει την κατασκευή γηροκομείου, απηύθυνε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μπροστά σε πλήθος κόσμου.

Αφού τον κάλεσε στο βήμα, ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε να ολοκληρωθεί το έργο σε έναν χρόνο και όχι σε τρία, όπως προέβλεπε ο προγραμματισμός.

«Πότε θα ολοκληρώσεις αυτό το έργο;» ρώτησε τον εργολάβο ο κ. Ερντογάν, για να λάβει την απάντηση: Σε 30 μήνες, κύριε πρόεδρε».

«Μα τι λέει αυτός; Εσύ πώς είσαι ο απόγονος του Πορθητή; Μα τι κάνεις; Κύριε Χαμζά, είχε πει 36 μήνες και τώρα λέει 30. Εμείς να αλλάξουμε εργολάβο! Δεν πάει έτσι» απάντησε ο Τούρκος πρόεδρος, με το κοινό να ξεσπά σε γέλια και να τον χειροκροτεί.

«Αυτό το έργο οπωσδήποτε θα πρέπει να το ολοκληρώσετε του χρόνου τέτοια μέρα. Αν χρειαστεί, θα αλλάξετε τις βάρδιες, στην περιοχή δε θα ενοχληθεί κανείς, μην ανησυχείς. Θα δουλέψετε νυχθημερόν…» είπε ο κ. Ερντογάν.

Με πληροφορίες από skai.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT