Χιου Τζάκμαν: Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά – Η ανακοίνωση στο Instagram (βίντεο)

Χιου Τζάκμαν: Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά – Η ανακοίνωση στο Instagram (βίντεο)

Η διάγνωσή του έρχεται μια ημέρα μετά τα βραβεία Tony στα οποία παρευρέθηκε και ήταν προτεινόμενος για τον ρόλο του στο μιούζικαλ «The Music Man»

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι παραγωγοί του μιούζικαλ «The Music Man» ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι ο πρωταγωνιστής Χιου Τζάκμαν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά και έτσι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει σε επερχόμενες παραστάσεις στο Μπρόντγουεϊ. Συγκεκριμένα, από τις 14 μέχρι τις 21 Ιουνίου του 2022, τον Τζάκμαν θα αντικαταστήσει ο ηθοποιός Μαξ Κλέιτον.  

«Για άλλη μια φορά, stand-by ηθοποιοί και μελέτες (σε περίπτωση που υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα) σώζουν την ημέρα και, σε αυτή την περίπτωση έχουμε τον Μαξ Κλέιτον. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τον παρακολουθήσουμε να ερμηνεύει δίπλα στην υπέροχη Σάτον Φόστερ και ευχόμαστε στον Χιου, γρήγορη ανάρρωση», είπε η παραγωγός Κέιτ Χόρτον σε ανακοίνωση.

Σε δική του ανακοίνωση στο Instagram, ο Τζάκμαν είπε μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε: «Βγήκα θετικός στον κορωνοϊό. Πάλι. Ο ο ταλαντούχος Μαξ Κλέιτον θα με αντικαταστήσει. Αυτό που είναι περισσότερο ενοχλητικό είναι το γεγονός ότι δεν θα τον δω να ερμηνεύει στη σκηνή. Το έχω πει προηγουμένως και θα το πω εκατομμύρια φορές ακόμα… Μάξι και όλοι οι stand-by ηθοποιοί και το επιτελείο της παράστασης γύρω στον κόσμο, εσείς είστε οι αληθινοί ήρωες του θεάτρου. Το απόφθεγμα: “το σόου πρέπει να συνεχιστεί” αποκτά νόημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @thehughjackman

Η διάγνωσή του έρχεται μια ημέρα μετά τα βραβεία Tony στα οποία παρευρέθηκε και προτάθηκε για τον ρόλο του στο μιούζικαλ «The Music Man».

Ο Τζάκμαν νόσησε με κορωνοϊό για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2021, μερικές μέρες μετά την απουσία της Φόστερ από την παράσταση. Την πρώτη φορά ο ηθοποιός περιέγραψε τα συμπτώματά του όπως αυτά ενός κρυολογήματος, «με πόνο στο λαιμό και καταρροή». Αυτό οδήγησε στην ακύρωση παραστάσεων, αλλά σύντομα ο Τζάκμαν επέστρεψε στη σκηνή.

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT