Ντονμπάς: Ουκρανικό πλήγμα σε αποθήκη πετρελαίου στο Ντονέτσκ

Ντονμπάς: Ουκρανικό πλήγμα σε αποθήκη πετρελαίου στο Ντονέτσκ

Σε μερικές δεκάδες μέτρα ύψος φθάνουν οι πύρινες γλώσσες από τη φλεγόμενη αποθήκη

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε αποθήκη πετρελαίου στην κατεχόμενη από τους Ρώσους περιοχή Μπουντιονόφσκι του Ντονέτσκ, την οποία βομβάρδισε ο ουκρανικός στρατός, αναφέρει ανταποκριτής του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων TASS από το σημείο.

Οι φλόγες είναι ορατές από αρκετές περιοχές της πόλης της ανατολικής Ουκρανίας. Οι πύρινες γλώσσες καλύπτουν μερικές δεκάδες μέτρα σε ύψος καθώς καίγονται οι δεξαμενές καυσίμων. Επί τόπου εργάζονται υπάλληλοι και εξοπλισμός του Υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων και της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της αυτοανακηρυχθείσας ως Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο.

Νωρίτερα είχε αναφερθεί ότι η περιοχή στην οποία βρίσκεται η αποθήκη πετρελαίου χτυπήθηκε από βλήματα πυροβολικού των 155 χιλιοστών. Συνολικά εκτοξεύτηκαν τρεις βληματα.

Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης 15 ρουκέτες Grad και 12 οβίδες των 152 χιλιοστών εκτοξεύτηκαν σε διάφορες περιοχές του Ντονέτσκ καθώς οι Ουκρανοί συνεχίζουν το σφυροκόπημα των ρωσικών θέσεων.

Πηγή: TASS, Reuters

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT