Λονδίνο: Ο Κρις Ροκ μίλησε δημόσια για τη συγγνώμη του Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

Λονδίνο: Ο Κρις Ροκ μίλησε δημόσια για τη συγγνώμη του Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στην σκηνή του Ο2 Αρένα στο Λονδίνο, ο Αμερικανός κωμικός αναφέρθηκε στο βίντεο που δημοσίευσε ο Σμιθ τον Ιούλιο στο YouTube

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο παραπάνω από έξι μήνες μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια των βραβείων Όσκαρ 2022, ο Αμερικανός κωμικός μίλησε δημόσια για την viral συγγνώμη του ηθοποιού μέσα από βίντεο στο YouTube.   

Ο Ροκ εμφανίστηκε μαζί με τον Ντέιβ Σαπέλ τον Σάββατο στην Ο2 Αρένα συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή τους περιοδεία stand-up κωμωδίας. Ο Ροκ, που ανέβηκε πρώτος στη σκηνή, αφιέρωσε ένα μικρό κομμάτι του προγράμματός του μιλώντας για το βίντεο του Σμιθ και χρησιμοποιώντας υβριστικές λέξεις σύμφωνα με παρευρισκόμενο που εργάζεται στον ιστότοπο Deadline. 

Ο Σμιθ δημοσίευσε το βίντεο τον Ιούλιο. Αυτή, είναι η πρώτη φορά που ο Ροκ μιλάει γι’αυτό δημοσίως. Στα προηγούμενα stand-up κωμικά σόου, ο κωμικός είπε: «Ναι, ακόμα πονάει. Υποδύθηκε τον Άλι (Μοχάμεντ). Εγώ δεν μπορώ (να υποδυθώ) ούτε τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ». Επιπλέον είπε ότι επέστρεψε στη δουλειά την επόμενη ημέρα μετά το χαστούκι και ότι δεν ήταν το θύμα. 

Αμέσως μετά τον Ροκ, στη σκηνή ανέβηκε ο Σαπέλ, ο οποίος αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη τον Μάιο όταν του επιτέθηκαν πάνω σε σκηνή, στο Λος Άντζελες. Ο κωμικός είπε ότι πλέον ήταν επιφυλακτικός να εμφανιστεί στη σκηνή επειδή δεν μπορεί να αναγνωρίσει αν το κοινό θα είναι εχθρικό απέναντί του. 

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει ποια θα ήταν η απάντησή του αν ο Σμιθ τον χαστούκιζε στη σκηνή των Όσκαρ, αλλά είναι βέβαιος πως ο ηθοποιός «δεν θα περνούσε καλά το υπόλοιπο της βραδιάς» στην τελετή. 

Με πληροφορίες από το Deadline

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT