Βίκτορ Όρμπαν: Ψάχνει τον Ντόναλντ Τραμπ στο twitter και κάνει «θόρυβο»

Βίκτορ Όρμπαν: Ψάχνει τον Ντόναλντ Τραμπ στο twitter και κάνει «θόρυβο»

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός απέκτησε μόλις χθες λογαριασμό στο twitter. «Ας κάνουμε λίγο θόρυβο!», έγραψε στο πρώτο του τιτίβισμα. «Πού είναι ο καλός μου φίλος, ο Ντόναλντ Τραμπ», έγραψε στη συνέχεια.

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν απέκτησε λογαριασμό στο twitter μόλις την περασμένη Δευτέρα.

«Μαχητής της ελευθερίας, σύζυγος, πατέρας, παππούς, πρωθυπουργός της Ουγγαρίας», γράφει η λεζάντα κάτω από το όνομά του.

«Ας κάνουμε λίγο θόρυβο! Από τώρα μπορείτε να με ακολουθείτε και στο twitter», ανέφερε ο 59χρονος Ούγγρος πρωθυπουργός στην πρώτη του ανάρτηση.

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο, επανήλθε με ένα νέο τιτίβισμα στο οποίο διερωτάται «πού είναι ο καλός του φίλος ο Ντόναλντ Τραμπ;», χρησιμοποιώντας μάλιστα, για να κάνει μεγαλύτερη εντύπωση, και ένα GIF με τον Τζον Τραβόλτα από το Pulp Fiction.

Υπενθυμίζεται πως ο λογαριασμός που είχε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο twitter «κατέβηκε» πέρυσι, έπειτα από τα αιματηρά επεισόδια στο αμερικανικό Καπιτώλιο που ο ίδιος ο Τραμπ κατηγορείται πως είχε ενθαρρύνει.  

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT