Έλον Μασκ: Το αινιγματικό βίντεο με την είσοδό του στα κεντρικά του Twitter

Έλον Μασκ: Το αινιγματικό βίντεο με την είσοδό του στα κεντρικά του Twitter

Ο Έλον Μασκ μπήκε στα κεντρικά γραφεία του Twitter κρατώντας ένα νιπτήρα και ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια ανάσα από την επισημοποίηση της εξαγοράς του Twitter φαίνεται ότι βρίσκεται ο Έλον Μασκ

Ο δισεκατομμυριούχος ανάρτησε το βράδυ της Τετάρτης ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου φαίνεται ο ίδιος να μπαίνει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας κρατώντας έναν… νιπτήρα.

Παράλληλα, στο προφίλ του αναφέρεται πλέον ως «επικεφαλής Twitter» ενώ άλλαξε και την τοποθεσία του η οποία είναι αυτή στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο.

Ωστόσο, παρά την είσοδο του Μασκ στα κεντρικά γραφεία, δεν είναι ακόμη σαφές εάν η αγορά του Twitter είχε οριστικοποιηθεί. Το Twitter επιβεβαίωσε ότι το βίντεο είναι πραγματικό, αλλά δεν προχώρησε σε κανένα άλλο σχόλιο.

Για να βάλει τέλος στη διαμάχη του με τους επικεφαλής του ιστοτόπου, η δικαστής του Ντέλαγουερ που είχε αναλάβει την υπόθεση έδωσε στον Έλον Μασκ διορία μέχρι την Παρασκευή για να ολοκληρώσει την εξαγορά. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς θα βάλει τέλος σε μια περιπέτεια επτά μηνών που έφερε αντιμέτωπους τους ιδιοκτήτες του Twitter με τον ιδιοκτήτη της Tesla.

Στις αρχές Ιουλίου ο Μασκ ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από την προσπάθεια εξαγοράς, μια απόφαση την οποία προσέβαλαν στα δικαστήρια οι ιδιοκτήτες του Twitter. Τελικά, άλλαξε γνώμη στις αρχές Οκτωβρίου, λίγες ημέρες προτού να ξεκινήσει η δίκη. Όμως το Twitter αρνήθηκε να παραιτηθεί από τα ένδικα μέσα, με αποτέλεσμα η δικαστής να αναβάλει την εκδίκαση και να διατάξει τις δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

Με πληροφορίες από AP, ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT