ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από επίθεση με πυροβολισμούς στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από επίθεση με πυροβολισμούς στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια

Άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν στο περιστατικό με πυρά εντός της πανεπιστημιούπολης, ενώ αναζητείται ο δράστης της επίθεσης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο ακόμη τραυματίστηκαν σε περιστατικό με πυροβολισμούς στον κεντρικό χώρο της πανεπιστημιούπολης της Βιρτζίνια, το βραδύ της Κυριακής.

Ο ύποπτος για την επίθεση έχει ταυτοποιηθεί, φέρεται να είναι φοιτητής και προς το παρόν διαφεύγει της σύλληψης, ανέφερε σε σημερινή του ανακοίνωση ο πρόεδρος του πανεπιστημίου Τζιμ Ράιαν.

Όπως ανάρτησε στο Twitter η αστυνομία του πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, στις 22:40 χθες το βράδυ (τοπική ώρα) δόθηκε εντολή σε όσους βρίσκονταν στην πανεπιστημιούπολη να αναζητήσουν καταφύγιο, έπειτα από ένα περιστατικό με πυρά στην οδό Κάλμπρεθ.

Η πανεπιστημιούπολη παραμένει σε lockdown, καθώς οι αρχές αναζητούν τον ύποπτο.

Η αστυνομία ταυτοποίησε και αναζητεί τον δράστη, το όνομα του οποίου είναι Κρίστοφερ Νταρνέλ Τζόουνς Τζούνιορ. Πιστεύεται ότι είναι ένοπλος και επικίνδυνος.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στη δημοσιότητα, φορά ένα μπορντό μπουφάν, τζιν και κόκκινα παπούτσια, ενώ ενδέχεται να οδηγεί ένα μαύρο SUV.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, CNN

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT