Η συγκίνηση της Κριστίνα Άπλγκεϊτ στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας

Η συγκίνηση της Κριστίνα Άπλγκεϊτ στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας

Η Άπλγκεϊτ ανακοίνωσε το γεγονός ότι πάσχει από αυτή τη νόσο το 2021, μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ παρευρέθηκε πριν από μερικές ώρες στην τελετή Hollywood Walk of Fame όπου τιμήθηκε για τη προσφορά της στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού μετά τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας την άνοιξη του 2021. 

Η Άπλγκεϊτ, η οποία το 2020 θα παραλάμβανε το αστέρι στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ αλλά η πανδημία καθυστέρησε την εκδήλωση, ανακοίνωσε το γεγονός ότι πάσχει από αυτή τη νόσο το 2021, μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter. Εκείνο το χρονικό διάστημα βρισκόταν στα γυρίσματα της τρίτης και τελευταίας σεζόν της κωμωδίας της στο Netflix, «Dead to Me». 

Λίγο πριν την εμφάνιση της ηθοποιού στο κόκκινο χαλί, τιμήθηκε στο Walk of Fame από τους συμπρωταγωνιστές της στην τηλεοπτική σειρά από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, «Παντρεμένοι…με παιδιά», Κέιτι Σαγκάλ και Ντέιβιντ Φαουστίνο. Η Σαγκάλ συγκινήθηκε καθώς έλεγε στην Άπλγκεϊτ: «Δεν είσαι μόνη. Είμαστε όλοι εδώ», αναφερόμενη στην κατάσταση υγείας της ηθοποιού. 

Κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου της, η Άπλγκεϊτ ξέσπασε σε κλάματα ενώ μιλούσε για την κόρη της, λέγοντάς της ευχαριστώ για τη στήριξη κατά τη διάρκεια της διάγνωσης. «Το πιο σημαντικό άτομο σε αυτό τον κόσμο είναι η κόρη μου. Είσαι τόσα πολλά παραπάνω από αυτά που γνωρίζεις. Είσαι τόσο όμορφη και ευγενική και έξυπνη και ενδιαφέρουσα. Είμαι ευλογημένη που ξυπνάω κάθε πρωί και σε πηγαίνω στο σχολείο…ευχαριστώ που στέκεσαι στο πλευρό μου κατά τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας». 

Η συγκίνηση της Κριστίνα Άπλγκεϊτ στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας-1
Φωτ. Richard Shotwell/Invision/AP

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στους θαυμαστές της που βρέθηκαν στην τελετή, τους αποκάλεσε «όμορφους» και πρόσθεσε: «Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ». 

Σε συνέντευξή της στον ιστότοπο Variety λίγο πριν την τελετή του Walk of Fame, η ηθοποιός είπε ότι τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του «Dead to Me» ενώ αντιμετώπιζε τη νόσο, ήταν «τόσο δύσκολα όσο μπορείτε να σκεφτείτε ότι θα ήταν». Η ίδια χρησιμοποιούσε αμαξίδιο για να κατευθυνθεί στο πλατό. «Η διάγνωση ήρθε τη στιγμή που εργαζόμασταν. Έπρεπε να τηλεφωνήσω στους συντελεστές και να τους πω ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Αργότερα έπρεπε να μάθω – να μάθουμε όλοι – τι μπορούσα να κάνω με το σώμα μου». 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT