Πρεσβεία ΗΠΑ στη Μόσχα: Έχουμε τρόπους συνεννόησης με τη Ρωσία για τα πυρηνικά

Πρεσβεία ΗΠΑ στη Μόσχα: Έχουμε τρόπους συνεννόησης με τη Ρωσία για τα πυρηνικά

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προγραμματισμένες συναντήσεις για το θέμα, ανέφερε πηγή

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρωσία και Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τρόπους να διαχειριστούν τους πυρηνικούς κινδύνους σε επίπεδο υπηρεσιών πληροφοριών, δήλωσε στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax η επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μόσχα Ελίζαμπεθ Ρουντ, προσθέτοντας ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν προγραμματισμένες συναντήσεις.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο διευθυντής της CIA Γουίλιαμ Μπερνς συνάντησε τον Σεργκέι Ναρίσκιν, επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών εξωτερικού και τον προειδοποίησε για τις συνέπειες οποιασδήποτε ρωσικής χρήσης πυρηνικών όπλων, ανέφερε ο Λευκός Οίκος. Η Ρωσία είπε ότι τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν «ευαίσθητα» και αρνήθηκε να τα σχολιάσει. Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κανάλια διαχείρισης κινδύνου με τη Ρωσική Ομοσπονδία, ιδιαίτερα των πυρηνικών κινδύνων και αυτός ήταν ο σκοπός της συνάντησης του διευθυντή της CIA Μπερνς με τον Ρώσο ομόλογό του», δήλωσε ο Ρουντ σε βίντεο στο κανάλι Telegram της RIA.

Πηγή: Reuters

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT