Νικόλ Κίντμαν: Η γενναιόδωρη προσφορά της ηθοποιού σε δημοπρασία και το συγκινητικό σχόλιο του Χιου Τζάκμαν

Νικόλ Κίντμαν: Η γενναιόδωρη προσφορά της ηθοποιού σε δημοπρασία και το συγκινητικό σχόλιο του Χιου Τζάκμαν

Το θερμό χειροκρότημα στην ηθοποιό για την πράξη της προς τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Broadway Cares/Equity Fights Aids»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κοινό που το Σάββατο παρακολούθησε στο Μπροντγουεϊ το μιούζικαλ «The Music Man» με πρωταγωνιστή τον Χιου Τζάκμαν, υποδέχθηκε την Νικόλ Κίντμαν με ένα θερμό χειροκρότημα κι αυτό λόγω της ιδιαίτερης της πράξης.  

Κατά τη διάρκεια μιας δημοπρασίας για τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Broadway Cares/Equity Fights Aids» που πραγματοποιήθηκε μετά την παράσταση, η Κίντμαν έκανε μια γενναιόδωρη προσφορά. 

Η δημοφιλής ηθοποιός εξέλπηξε τον Τζάκμαν και τους παρευρισκόμενους προσφέροντας 100.000 δολάρια για ένα καπέλο υπογεγραμμένο από τον ηθοποιό. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

«Σας αγαπώ. Αγαπώ το Μπρόντγουεϊ. Και αγαπώ αυτό που κάνουν, το Broadway Cares, αλλά θέλω επίσης να πω ότι αυτή η παράσταση είναι εξαιρετική», είπε η Νικόλ Κίντμαν και αγκάλιασε τον Τζάκμαν. «Την γνωρίζω εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Έχω δουλέψει μαζί της. Μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Είναι μία από τις πιο γενναιόδωρες ψυχές που γνωρίζω», είπε ο Τζάκμαν. «Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Σε αγαπώ. Και σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο The Guardian, το μιούζικαλ με τους Τζάκμαν και Σάτον Φόστερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σημειώνει τεράστια επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ αποφέροντας 2-3 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα σε πωλήσεις εισιτηρίων. Οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο.

Με πληροφορίες από το The Guardian, το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT