Μπέρμιγχαμ: Κατέληξε ο 6χρονος που είχε πέσει σε παγωμένη λίμνη – Τέσσερα τα νεκρά παιδιά

Μπέρμιγχαμ: Κατέληξε ο 6χρονος που είχε πέσει σε παγωμένη λίμνη – Τέσσερα τα νεκρά παιδιά

Άλλα τρία αγόρια, ηλικίας 11, 10 και 8 ετών, είχαν ανασυρθεί το απόγευμα της Κυριακής από τα παγωμένα νερά της λίμνης Μπαμπς Μιλ στο Σόλιχαλ, κοντά στο Μπέρμιγχαμ και κατέληξαν λίγο αργότερα

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα 6χρονο αγοράκι που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση αφού έπεσε την Κυριακή σε παγωμένη λίμνη στην κεντρική Αγγλία έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Άλλα τρία αγόρια, ηλικίας 11, 10 και 8 ετών, είχαν ανασυρθεί το απόγευμα της Κυριακής από τα παγωμένα νερά της λίμνης Μπαμπς Μιλ στο Σόλιχαλ, κοντά στο Μπέρμιγχαμ και κατέληξαν λίγο αργότερα.

Η Βρετανία πλήττεται από κύμα ψύχους και χιόνια κάλυψαν μεγάλο μέρος της χώρας τη νύχτα της Κυριακής και τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία το βράδυ της Κυριακής ήταν η χαμηλότερη που έχει καταγραφεί φέτος.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι σήμερα το απόγευμα ο 6χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έχασε τη μάχη», ανέφερε στο Twitter η αστυνομία του Γουέστ Μίντλαντς.

Οι αστυνομικοί συνέχιζαν τις έρευνες στη λίμνη αφού υπήρχαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι και άλλα παιδιά μπορεί να είχαν πέσει μέσα όταν έσπασε ο πάγος. Σήμερα όμως ανακοίνωσαν ότι η έρευνα αυτή έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Με πληροφορίες από REUTERS, AFP, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT