Χόλιγουντ: Ο Ρέι Λιότα αποκτά μετά θάνατον το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Χόλιγουντ: Ο Ρέι Λιότα αποκτά μετά θάνατον το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Ο ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του τον Μάιο του 2022, στα γυρίσματα του θρίλερ «Dangerous Waters» στη Δοκινικανή Δημοκρατία

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ρέι Λιότα θα λάβει μετά θάνατον, αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια τελετής που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Φεβρουαρίου. Ο ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του τον Μάιο του 2022, στα γυρίσματα του θρίλερ «Dangerous Waters» στη Δοκινικανή Δημοκρατία. Ηταν 67 ετών. 

Παρούσα στην τελετή θα είναι η κόρη του ηθοποιού, Κάρσεν μαζί με συνεργάτες του Λιότα από τον χώρο του κινηματογράφου, την Ελίζαμπεθ Μπανκς και τον Τάρον Ετζερτον, οι οποίοι θα είναι ομιλητές στην εκδήλωση.

Ο Ετζερτον πρωταγωνίστησε με τον Ρέι Λιότα στη σειρά «Black Bird» της Apple TV+ ενώ η Μπανκς τον σκηνοθέτησε στην επερχόμενη κωμωδία τρόμου «Cocaine Bear», η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους την ίδια ημέρα με την τελετή. «Ταιριάξαμε με έναν όμορφο τρόπο. Αισθανόμουν ηρεμία όταν κάναμε παρέα. Καθόμασταν μαζί σιωπηλά και αναπαυτικά και αυτό συμβαίνει σπάνια με άλλους, είναι ιδιαίτερο. Κυρίως όταν μόλις τους έχεις γνωρίσει. Και το λέω με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε ο Ετζερτον. 

«Οι χαρακτήρες που υποδύθηκε θα είναι πάντα χαραγμένοι στην κινηματογραφική ιστορία του Χόλιγουντ» ανέφερε η παραγωγός του οργανισμού Λεωφόρος της Δόξας στο Χόλιγουντ και υπεύθυνη επικοινωνίας του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόλιγουντ, Ανα Μαρτίνεζ.

Οι ερμηνείες του Ρέι Λιότα στην κλασική ταινία «Goodfellas», «Field of Dreams» και πολλές άλλες θεωρούνται εμβληματικές. Στη μικρή οθόνη, η συμμετοχή του στη σειρά «Black Bird» εισέπραξε πολύ καλές κριτικές και υποψηφιότητες για βραβεία. 

Με πληροφορίες από το Rolling Stone, το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT