Twitter: Συγγνώμη Μασκ για καυγά με απολυμένο υπάλληλο

Twitter: Συγγνώμη Μασκ για καυγά με απολυμένο υπάλληλο

Αφού διέγραψε ανάρτηση ότι «είναι ο χειρότερος», του προσέφερε επιστροφή στη θέση του

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο περιστατικό αρνητικής δημοσιότητας για τον ιδιοκτήτη του Twitter, Ελον Μασκ, με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου να καυγαδίζει με απολυμένο υπάλληλο της ψηφιακής πλατφόρμας και μετά να σπεύδει να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, η διαμάχη ξεκίνησε ότι ο υπάλληλος Χάλι Θορλάιφσον έγραψε στο Twitter απευθυνόμενος στον κ. Μασκ: «Ο επικεφαλής του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν είμαι μισθωτός ή όχι».

Ο κ. Μασκ απάντησε ρωτώντας: «Τι δουλειά κάνετε;» Υστερα από μια σειρά από ερωτήσεις και απαντήσεις, ο κ. Θορλάιφσον είπε ότι έλαβε ένα email που επιβεβαίωνε ότι είχε απολυθεί.

Μετά τη συνομιλία ο κ. Μασκ ανήρτησε στο Twitter ένα tweet την Τρίτη που περιέγραφε τον κ. Θορλάιφσον ως «τον χειρότερο» πριν το διαγράψει.

Twitter: Συγγνώμη Μασκ για καυγά με απολυμένο υπάλληλο-1

Προφανώς αλλάζοντας στη συνέχεια γνώμη, ο κ. Μασκ έσπευσε στην πλατφόρμα ξανά λίγες ώρες αργότερα για να ζητήσει συγγνώμη – και φάνηκε να προσφέρει στον κ. Θορλάιφσον την επιστροφή στη θέση του.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον Χάλι για την παρεξήγηση της κατάστασής του. Βασίστηκε σε πράγματα που μου είπαν ότι ήταν αναληθή ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, αληθινά, αλλά δεν είχαν νόημα», ανέφερε αόριστα στην απολογητική του ανάρτηση ο κ. Μασκ.

«Σκέφτεται να παραμείνει στο Twitter», πρόσθεσε.

Πηγή: BBC

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT