Βρετανία: Γάτα βρέθηκε σώα, αλλά τρομοκρατημένη κάτω από καπό αυτοκινήτου έπειτα από 8 χλμ.

Βρετανία: Γάτα βρέθηκε σώα, αλλά τρομοκρατημένη κάτω από καπό αυτοκινήτου έπειτα από 8 χλμ.

«Δεν ήμασταν καν σίγουροι πως ήταν ζωντανή. Τη σκούντηξα απαλά με ένα ξύλο για να τσεκάρω πως ανέπνεε και διαπίστωσαν πως ήταν ένα τρομοκρατημένη μικρόσωμη γατούλα. Φοβήθηκε κι άλλο και χώθηκε ακόμη πιο μέσα στη μηχανή»

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να έχασε μία από τις ζωές της από τον τρόμο της, ωστόσο η μαύρη γάτα που εγκλωβίστηκε κάτω από καπό εν κινήσει αυτοκινήτου στο Κεντ βγήκε σώα κι αβλαβής από τη διαδρομή οκτώ χιλιομέτρων. 

Η Ρόουζ κούρνιασε για ζεστασιά κάτω από καπό ενός Vauxhall Astra του Ντέιβιντ Κινγκ, όταν εκείνος αποφάσισε να κάνει έναν έλεγχο λαδιών αφού πήγε τον εγγονό του στο σχολείο στο Κεντ. 

Γρήγορα ο Κινγκ ξαναμπήκε τρέχοντας σπίτι του, «φωνάζοντάς μου να πάω να δω», περιγράφει η σύζυγός του, Τίνα. 

Βρετανία: Γάτα βρέθηκε σώα, αλλά τρομοκρατημένη κάτω από καπό αυτοκινήτου έπειτα από 8 χλμ.-1
Πηγή: SkyNews

Σκέφτηκα τι να συμβαίνει» λέει η ίδια, παραδεχόμενη πάντως πως «αυτό που δεν περίμενα να δω ήταν δυο μάτια να τον κοιτούν μέσα από μια μαύρη χνουδόμπαλα». 

«Δεν ήμασταν καν σίγουροι πως ήταν ζωντανή. Τη σκούντηξα απαλά με ένα ξύλο για να τσεκάρω πως ανέπνεε και διαπίστωσαν πως ήταν ένα τρομοκρατημένη μικρόσωμη γατούλα. Φοβήθηκε κι άλλο και χώθηκε ακόμη πιο μέσα στη μηχανή. Προσπάθησα να τη φτάσω, αλλά ήταν πολύ βαθιά και δεν υπήρχε κάποιος τρόπος να της αποσπάσω την προσοχή» λέει η κα. Κινγκ.

Τελικά, για τη διάσωσή της επιστρατεύτηκαν οι άνθρωποι της οργάνωσης Cats Protection, που έβγαλαν σώα την τετράχρονη Ρόουζ, παραδίδοντάς τη στην κηδεμόνα της και γειτόνισσα των Κινγκ, Άλισον Γουέμπστερ.

Όπως λέει η ίδια, νόμιζε πως κοιμόταν στο δωμάτιο του γιου της, όσο εκείνη βρισκόταν εγκλωβισμένη στο καπό των γειτόνων, 

«Η Ρόουζ είναι οικογένειά μου και πέρασε αρκετά με όλη αυτή την περιπέτεια. Είμαι σίγουρη πως εξάντλησε μια από τις επτά ζωές της. Αλλά είναι τυχερή γατούλα, κι εγώ επίσης τυχερή που την έχω» ανέφερε. 

«Πρέπει να είχε τρομοκρατηθεί από το φόβο της όσο το αυτοκίνητο πήγαινε στο σχολείο» λέει η Κιμ Μπρέισερ της φιλοζωικής οργάνωσης.

Πηγή: SkyNews

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT