Εφυγε από τη ζωή ο γιος του Αντριου Λόιντ Βέμπερ, Νίκολας, σε ηλικία 43 ετών

Εφυγε από τη ζωή ο γιος του Αντριου Λόιντ Βέμπερ, Νίκολας, σε ηλικία 43 ετών

Νοσηλευόταν με καρκίνο του στομάχου - Η ανακοίνωση του πατέρα του

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αντριου Λόιντ Βέμπερ επιβεβαίωσε το Σάββατο τον θάνατο του γιου του, Νίκολας, σε ηλικία 43 ετών. 

Ο δημοφιλής Βρετανός συνθέτης και παραγωγός σε μιούζικαλ ανακοίνωσε την είδηση μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη ότι ο γιος του νοσηλεύτηκε με καρκίνο του στομάχου. 

«Είμαι συντετριμμένος που πρέπει να ανακοινώσω ότι ο αγαπημένος μεγαλύτερος γιος μου, Νικ, πέθανε πριν από μερικές ώρες στο νοσοκομείο Μπάσινγκστοοκ. Ολη η οικογένεια βρίσκεται μαζί και είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι», έγραψε ο Αντριου Λόιντ Βέμπερ σε ανακοίνωση που κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Την Πέμπτη, ο – βραβευμένος με Οσκαρ – συνθέτης δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του νέου του μιούζικαλ, «Bad Cinderella» στο Μπρόνγουεϊ ώστε να βρίσκεται στο πλευρό του γιου του που πάλευε για τη ζωή του. Επίσης, απουσίαζε από τις πρόβες του σόου που τώρα παίζεται στο Imperial Theatre, μετά την πρεμιέρα στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου, το 2021. 

Ο Νίκολας Λόιντ Βέμπερ, που ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και έγινε συνθέτης και παραγωγός, διαγνώσθηκε με καρκίνο του στομάχου παραπάνω από έναν χρόνο πριν. «Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι ο μεγάλος μου γιος, Νικ, είναι σοβαρά άρρωστος. Ολοι προσευχόμαστε να το ξεπεράσει. Παλεύει με την ασθένεια διατηρώντας το χιούμορ του, αλλά αυτή τη στιγμή εκεί όπου πρέπει να είμαι, είναι μαζί του και με την οικογένειά μου», είπε ο Αντριου Λόντι Βέμπερ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε συνέντευξη στο μηνιαίο περιοδικό Playbill. 

Ο Νίκολας ήταν παντρεμένος με την Πόλι Γουιλτσάιρ και είχε τέσσερα αδέρφια. 

Με πληροφορίες από τους Los Angeles Times

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT